Inkoop

Dagelijks worden de tuinplanten, kamerplanten en perkplanten vers ingekocht door de eigenaar. Verse producten en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Het plantgoed wordt hoofdzakelijk ingekocht op Bloemen- en plantenveiling Aalsmeer, de grootste bloemen- en plantenveiling van de hele wereld, wat een vloeroppervlakte bestrijkt van maarliefst 955.000 vierkante meter. Op deze veiling worden de planten gekeurd volgens de nieuwste EG- en KNAC-normen op kwaliteit. Vervolgens komen de planten voor de klok waar ze geveild worden.

Nadat de goederen zijn gekocht worden de vers geurende planten zorgvuldig geladen en met eigen geconditioneerd vervoer naar ons tuincentrum vervoerd. De tussentijd van het moment van kopen tot het moment van verkoop in het tuincentrum proberen wij zo kort mogelijk te houden om de versheid zo hoog mogelijk te houden. Eenmaal thuis aan gekomen worden de vrachtauto's gelost en de planten verdeelt over de verkoopkassen waar ze ge√ętaleerd worden op de verkooptafels.

Door alles in eigen hand te houden, de inkoop, verkoop en vervoer, kunnen wij onze verkoopprijzen zeer scherp houden wat meteen ook de kracht van ons bedrijf is.