Inkoop

Natuurlijke schoonheid begint bij de bron, en daarom gaan wij voor de hoogste kwaliteit met onze verse bloemen en planten. Onze inkoop vindt plaats op de bloemenveiling in Aalsmeer, het kloppende hart van de Nederlandse bloemenindustrie. Hier komen de mooiste bloemen en planten samen, en wij selecteren zorgvuldig de pareltjes die een plekje verdienen in ons assortiment.

Op de veiling in Aalsmeer ontstaat een levendige uitwisseling van kleuren en geuren, waar de pracht van de natuur tot leven komt. Als gepassioneerde inkopers gaan wij op zoek naar unieke bloemen en planten die zowel esthetisch als van topkwaliteit zijn. We werken samen met betrouwbare kwekers en leveranciers om ervoor te zorgen dat ons assortiment altijd vers, divers en seizoensgebonden is.

Door onze inkoop op de bloemenveiling in Aalsmeer kunnen wij een constante stroom van verse bloemen en planten garanderen. Of je nu op zoek bent naar een elegant boeket, een eye-catching bloemstuk of een verfrissende kamerplant, wij streven ernaar om jouw wensen te vervullen met producten die met zorg zijn geselecteerd op de veiling.

Ontdek de prachtige wereld van bloemen en planten die wij speciaal voor jou inkopen op de bloemenveiling in Aalsmeer. Laat je betoveren door de diversiteit en versheid die onze inkoop garandeert, en breng de natuurlijke pracht in huis met onze exclusieve selectie.

Wij doen onze inkopen bij